dijous, 9 de juny del 2016

YouTube


YouTube logo 2015.svgYouTube és un lloc web on els usuaris poden penjar i compartir vídeos. Aquest lloc web fa servir un reproductor en línia basat en Adobe Flash per mostrar el seu contingut.

És molt popular perquè et dona la possibilitat d'allotjar vídeos personals de manera senzilla. Té molta varietat de clips de pel·lícules, programes de televisió i vídeos musicals.

YouTube Inc. va ser fundada per Chad Hurley, Steve Chen i Jawed Karim el febrer de 2005 a San Bruno (Califòrnia). És van conèixer quan treballaven a PayPal, Hurley i Karim com a enginyers, i Chen com a dissenyador.


El meu vídeo:  https://www.youtube.com/watch?v=9v7xt3DsVag

dijous, 2 de juny del 2016

Audacity


Audacity és una aplicació informàtica multiplataforma lliure que es pot utilitzar per grabació i edició d'àudio. Pots grabar sons, reproduir-los, importar i exportar arxius WAV, AIFF i MP3, i més.

També permet gravar i reproduir sons, editar usant les opcions de tallar, copiar i enganxar, i una opció Desfer il·limitada, efectes digitals, eliminació del sorolls de gravació; i es pot programar qualsevol efecte musical o sonor.

ENLLAÇ PER DESCARGAR AUDACITY:
http://audacity.sourceforge.net/about.php?lang=es