dimecres, 27 d’abril del 2016

App Inventor



App Inventor és una plataforma per crear aplicacions mòbils de Google Labs per el sistema operatiu Android. L'usuari va enllaçant un conjunt de blocs per crear l'aplicació.
És un sistema gratuït i és pot descarregar fàcilment a la web.



Enllaç: http://appinventor.mit.edu/explore/


El treball consistia en fer unes aplicacions.

La primera que vam crear va ser HelloPurr, la aplicació consisteix en un gat que quan cliques sobre la seva imatge miola i vibra el mòbil. Hem va semblar bastant fàcil de fer, encara que era la primera aplicació que creava, si seguies les instruccions no era complicat de fer-la.




























La segona que vaig crear va ser PaintPot, que consisteix en una imatge d'un gat i tres butons, verd, blau i vermell, que quan els cliques i arrossegues el dit sobre de l'imatge del gat pinta del color que hagis triat. Tambe hi ha el botó de Wipe, que quan el cliques es borra tot el que havies dibuixat. Aquesta aplicació hem va semblar una mica més difícil de crear, ja que els blocs eren una mica més complicats, pero no hem va costar fer-la.




























La tercera aplicació que vaig fer va ser PaintPot2, que és bàsicament el mateix que el PaintPot pero li vem afegir dos butons més, SmallDots, que si el cliques pinta més prim, i BigDots, que si el cliques pinta més gruixut. Aquesta hem va semblar bastant fàcil de fer ja que no havia de començar tot de nou, només fer una còpia del PaintPot i afegir-li els dos altres butons.




























La següent apicació que vaig crear va ser el MoleMash, que es tracta d'un joc en el qual hi ha un talp que es va movent tota l'estona i l'has d'intentar clicar per fer punts. Aquesta hem va semblar més difícil de realitzar perque els blocs eren més complicats. Després haviem de personalitzar el joc, posant de fons i de "talp" les imatges que volguessim, yo vaig triar de fons una platja, i de "talp" una gavina.




























La última aplicació va ser el Pong
És el típic joc del pong pero en lloc de dues barres només és una, i la pilota va rebotant per les parets i has d'aconseguir que no passi per sota de la barra, si ho fa et sortira un missatge adalt a la dreta que posarà "Game Over!" i es pararà el joc.