dimecres, 28 d’octubre del 2015

Projecte

 1. El logotip.
Primer de tot fem una el·lipse posan't-li un degradat radial.
La dupliquem, la fem mes petita i la movem fins que quedi dins de l'altre el·lipse i li treiem el degradat. Agrupem les el·lipses i la dupliquem. Escribim "la revista mensual" i la posem a la forma de l'el·lpise i escribim el nom de l'institut i fem el mateix que l'altre. Finalment escribim "Observador" i ho posem al centre de l'el·lipse.


2.Estrelles.
Primer fem una estrella amb l'eina de crear estrelles, la fem més petita i la dupliquem els cops necessaris. Editem l'estrella amb la eina corresponent i la posem com ens agradi. Finalment posem totes les estrelles de manera que quedin amb forma de rodona i els hi canviem el color.


3. La papallona.
 Fem una papallona amb el·lipses, formant el cos, les ales i el cap. El cos el pintem d'un color i les ales, posant un color que quedi be, fem l'escala d'aquest. Les ales les fem amb ovals, rotant-los i movent-los fins que quedin be.


4. Felip.
Creem el Felip amb corbes de beizer per fer els cabells, les cames i les celles i les el·lipses per fer el cap, el nas, la boca, etc.

Pintem tot sense degradat i amb el color que ens sembli bé.


5. Gerro arrodonit
Agafem el gerro que haviem fet anteriorment i l'editem fins que quedi arrodonit i amb la forma adequada. El pintem fent-li un degradat del color que volguem.

Projecte de l'inkscape


Aquest projecte consistia en crear un blog i personalitzar-lo, fent el títol, el logotip i el fons d'aquest, amb el programa inkscape.

El primer que vaig fer va ser el logotip.
Primer poso les meves inicials a má (J.B) amb la eina de dibuixar un traç de cal·ligrafía en color negre i l'edito com vulgui, amb l'editor de nodes. A continuació faig una el·lipse i li posu un degredat amb 3 fases, de color verd, lila i blau.
Edito el contorn de l'el·lipse, el faig mes ample i li canvio el color a negre.













A continuació vaig fer el títol.
Primer escric "Portafoli Júlia Blazquez" i li poso la font, la mida i la forma de lletra que a mi m'agrada, a continuació poso un degradat lila i gris. Duplico les lletres i ho poso a sobre de les altres i li poso menys opacitat. 






dimecres, 21 d’octubre del 2015

L'inkscape





L'inkscape es un programa de dibuix de tipus vectorial, que son aquells que desen les  formes del dibuix amb nodes i son formats bàsics de disseny assistit per ordinador.

Les seves avantatges i característiques principals son:

– No perden qualitat d'imatge quan els fem més grans o més petits.
– Els fitxers generats són de petites dimensions.
– Les diferents parts del dibuix es poden modificar fàcilment.


Link per descarregarlo és: http://www.softcatala.org/wiki/Rebost:Inkscape